(Online) boekhouding

FJM Accountancy & Belastingadvies

IB PLus jaarstukken

Wij bieden ondernemers de keuze om de administratie volledig aan ons uit te besteden of een volautomatische administratie waarbij boekstukken automatisch worden verwerkt. Hierdoor heb je optimaal gemak en beschik je altijd over tijdige en betrouwbare informatie over de prestaties van je bedrijf.

De wereld digitaliseert steeds meer en dat geldt ook voor het verwerken van je administratie. Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden om je administratie volautomatisch te laten verwerken. Door het uploaden van je facturen en een directe koppeling met je bank kan jouw administratie in verregaande mate geautomatiseerd worden.

Maar er zijn nog steeds ondernemers die het op prijs stellen om de administratie volledig uit te besteden. Ook daarvoor kun je nog steeds bij ons terecht.

Neem contact met ons op om te kijken wat voor jou de beste keuze is.

online boekhouding

Met behulp van geavanceerde scan en herkentechnieken is het zelf voeren van een administratie voor veel meer ondernemers bereikbaar geworden dan dat dit vroeger was.

Volledige uitbesteding

Bij ons kun jij je administratie nog steeds volledig uitbesteden. Wij verwerken periodiek jouw administratie en indien gewenst kun jij online meekijken in jouw administratie. Wanneer jij je volledig wilt richten op het ondernemerschap en je de administratie toch op een deskundige manier bij wilt houden dan is volledig uitbesteden voor jou misschien de beste keuze. Uiteraard zullen wij dan ook periodiek de aangifte Omzetbelasting voor jou verzorgen en deze indienen bij de belastingdienst.

Advies

Goed Goed advies is onontbeerlijk voor het succes van een onderneming. Het bundelen van bedrijfskundige kennis met actuele data in de administratie kan krachtige adviezen opleveren om kansen te verzilveren of risico’s het hoofd te bieden.

Bekijk alle diensten